Please Pin To Pinterest !

Follow Me on Pinterest

Wednesday, April 4, 2018

#Repost @dinarakasko ・・・ Cluster cake. We have created this mould especially for So Good Magazine last year. Almost everything is ready for the new release; I am in love with the new moulds, and this one is not an exception. Inside the cake, there is not a less delicious composition: white chocolate mousse, mango-passionfruit-banana cremeux, mango-kalamansi confit, and chocolate sponge, red microwave sponge. . Кластер. Эту форму в прошлом году мы сделали специально для журнала So good.. сейчас уже почти готов материал для нового выпуска и я просто влюблена в новые формы, как впрочем и в эту. Внутри не менее вкусный состав: мусс с белым шоколадом, кремю манго-маракуйя-банан, конфи манго-каламанси и шоколадный бисквит, для декора быстрый бисквит в микроволновке. . #dinarakasko#okmycake #pastryinspiration #chocolatejewels #pastryart #cake #kharkov #харьков #chefsofinstagram #gastroart #pastryart #chefstalk #pastry #chefs #instadessert #foodporn #beautifulcuisine #baking #cakes #dessert #cakestagram #dessertporn #parametric #art #geometry #bakelikeaproyoutube


No comments:

Post a Comment