Tuesday, July 24, 2018
#Repost @vladislavryasnyy with @bakelikeapro ・・・ Škoda že hodně lidí v ČR znají jen bonbóny z bonboniéry a z podniků kde ani nevědí co je Aw faktor🙁 kde je problém správně udělat emulzi ganache aniž by se vzduch dostal dovnitř, protože právě ten snižuje trvanlivost😉 co vy raději? Já nejradši krajené nebo truffles. Bonbóny z formy možná mají lesk, ale ten se může jít zahrabat. Větší challenge je udělat hezké krajené bonbóny🙂 #pastry #dessert #plating #foodphoto #foodstagram #foodstyling #dessertmasters #vscofood #instafood #chefstalk #okmycake #foodiegram #pastry_inspiration #pastrydelights #pastryelite #dezerty #пражскиесладости #sladkosti #десертывпраге #тортывпраге #тортвпраге #cakeinprague #petitgateau #bakelikeaproyoutube #chocolate #cake
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment